Er du kompromissløs med kundens beste og ønsker å tilhøre en gruppe som tenker det samme som deg?

Vi opplever stor pågang av prosjekter og har derfor behov for å styrke vårt team – både funksjonelle konsulenter, utviklere og prosjektledere. Vi søker etter deg som er kompromissløs med kundens beste og ønsker å tilhøre en gruppe som tenker det samme som deg.
Hos oss vil du få mulighet til å utvikle deg sammen med gode kolleger og spennende kunder. Du vil være med på å forme viktige funksjoner som vil ha stor påvirkning for våre kunders videre drift. 
Blir du motivert av å inspirere kolleger og kunder for at vi sammen alltid skal være i forkant av utviklingen? Gledes du av å hjelpe andre? Er du enig i at fremtiden skapes akkurat nå? Da søker vi nettopp deg!Vi søker kandidater som

  • Er nysgjerrige og engasjerte
  • Blir motivert av å initiere endringer og skape verdi
  • Er relasjonsfokusert og løsningsorientert
  • Har forretningsforståelse og ERP erfaring
  • Ønsker å jobbe i krysningspunktet mellom IT og forretning

 

Vi ser etter deg med høyere relevant utdanning, fortrinnsvis med kjennskap til ERP–systemer som IFS, Infor, SAP eller Microsoft Dynamics.  Vi søker skarpe hjerner som ønsker å utvikle seg sammen med oss, vi er derfor åpne for nyutdannede så vel som senior konsulenter.

I Align jobber vi med store, internasjonale og anerkjente virksomheter som stiller høye krav til våre tjenester – noe som gjør at vi også stiller høye krav til oss selv.

I Align Consulting vil du bli en del av et solid og ambisiøst selskap hvor hver enkelt medarbeider bidrar til stadig vekst og kundetilfredshet. Hverdagen din vil preges av rause, inkluderende kolleger, som ler høyt og ofte. Vi opptatt av det store bildet, hvor vi møter forslag og nye ideer med et åpnet sinn.

Vi tilbyr en jobb du kan vokse i, og ambisjonen vår er å legge forholdene til rette for at du skal bli en pådriver som sikrer oss et av landets beste team. Som selskap kjennetegnes vi av vår profesjonalitet, mens vi internt har et uformelt, inkluderende og stimulerende arbeidsmiljø.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, med en felles bonusstruktur, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Hvis du har noen spørsmål eller ønsker å vite mer, ta kontakt med Per-Egil, rekrutteringsansvarlig i Align Consulting.