EMGS ASA har oppgradert til ny versjon av IFS Applications

Trondheimsselskapet EMGS er en suksessrik spin-off fra Statoils forskningsmiljø på Rotvoll project planning. De har nylig oppgradert til en ny versjon av IFS Applications sammen med Align Consulting. – Vi er veldig fornøyd med vårt samarbeid i oppgraderingsprosjektet, sier Ingvild Pettersen i EMGS ASA.

Ved hjelp av elektromagnetisme kan EMGS gjøre havbunnsstudier og avdekke mulige olje- og gassforekomster. Selskapet leverer tjenester til internasjonal olje- og gassbransje. EMGS ble børsnotert i 2007, og har lagt bak seg et meget godt år i 2014.

«Align har framstått fra dag èn som en samarbeidspartner som identifiserer våre behov og på en rask og effektiv måte tilpasser systemet for å møte disse. De er flinke til å koble sin kompetanse fra et bruker- og prosessnivå med sin kompetanse på IFS Applications, noe som gir et godt og effektivt samarbeid.
Vi er veldig fornøyd med vårt samarbeid i oppgraderingsprosjektet, og ser frem til det videre samarbeidet i den kommende viktige forvaltningsfasen» sier Ingvild Pettersen, ‎Global HR & Finance Program Manager in EMGS ASA.

For mer informasjon, kontakt Erik Nøkleby Holth – +47 41 60 28 33