Asbjørn – mannen som elsker å nerde!


Asbjørn Brekke. Align sin mest nysgjerrige, ivrige og nerdete fyr😉 Mannen som virkelig lever etter mottoet «Love what you do and do what you love», og som med sin skarpe hjerne og evnen til å se utenfor boksen skaper de smarteste løsningene for våre kunder. Hvem er han?

 Bakgrunn/karriere  

Jeg er utdannet innen informatikk fra Universitetet i Oslo. Etter endt utdannelse begynte jeg å jobbe hos Eltel Networks sin IT-avdeling, ble etter hvert Solution Manager for den norske delen av Eltel IFS. En jobb hvor jeg jobbet bredt – både funksjonelt og teknisk.

Etter Eltel gikk reisen videre til NovaCura – og Flow. Her som en hybrid mellom det funksjonelle (innen Vedlikehold og Logistikk) og det tekniske med utvikling av mobile apper.

I Align Consulting begynte jeg i 2020

 Tre ord som beskriver deg?

Det er ikke vanskelig å finne tre ord som beskriver meg. Jeg er nysgjerrig, ivrig og nerd!

 Hvordan er en typisk arbeidshverdag?

Jeg starter tregt, og er et typisk B-menneske. Kommer aldri først på jobb, og kan fort bruke et par timer før sønnen er levert i barnehagen

Dagene består av utvikling og nerding. Det er mye tenking, avbrutt av noen møter, og en god del samtaler med de andre utviklerne. Vi er gode på å bruke hverandre, diskutere og sammen finne de gunstige løsningene

 Nå jobbes det mest med IFS Cloud, en plattform som medfører mye nytt og et hav av muligheter. Utrolig gøy – og passer vanvittig bra for en ivrig og nysgjerrig nerd 😉

 Trekk frem et stort høydepunkt i karrieren?

Det må være at jeg begynte å jobbe med IFS Applications. Det valget har gitt meg en rekke muligheter, samtidig som det er en utrolig morsom plattform å jobbe med

 Hva er det beste med å jobbe i Align?

Noe av det beste er Freedom! Det at man i stor grad kan styre egen hverdag!

Så er det et selskap som har ekstremt mange spennende oppdrag, noe som gir oss mange muligheter og utfordringer. Vi har alltid noe å gjøre – aldri «arbeidsledig». Enten er det kundeoppdrag, eller internt. I Align oppfordres og motiveres vi til å jobbe med egenutvikling. Selskapet har sterkt fokus på at vi skal utvikle oss, ikke minst settes det av tid til å få lov til å være en ivrig nerd.

Align er et selskap med ekstremt godt kollegaskap. Både i måten vi jobber på, hvordan vi tar vare på hverandre og at det arrangeres mange sosiale samlinger.

«Love what you do and do what you love» 

Hva er hverdagslykke for deg?

Hverdagslykke for meg er å leke med den 3 år gamle gutten min i hagen.  En 3 åring gir mye lykke!

 Hva foretrekker du å gjøre etter jobb?

Etter jobb foretrekker jeg å være med familien – sønnen min på 3 år og min kone. Etter leggetid av junior er det mer nerding og utvikling. Enten kundedrevne leveranser eller kreative prosjekter. Forske ut nye muligheter

Ellers øver jeg med band 1 gang i uka. Jeg spiller trommer i et rockeband som har som mål å få til innspillinger og gi ut album

 Hvis du hadde hatt en ekstra dag i uken, hvordan hadde du brukt den?

Da ville jeg ha nerdet på dagen, lekt litt med gutten min sammen med min kone, hatt en ekstra bandøving, før vi gikk på byen og koste oss med noen øl. Det vil si en dag som består at de tingene jeg liker best!