DevTech

Vårt DevTech team jobber tett sammen med våre forretningsrådgivere for å bygge konfigurasjoner, automatisere prosesser og forenkle bruken av IFS Applications og IFS Cloud

Våre erfarne utviklere og rådgivere tilpasser IFS til din eksisterende systemarkitektur eller lar IFS bli med på å forme det nye landskapet. Vi løser utfordringer med integrasjoner enten du har den nyeste versjonen av IFS, eller om du har en eldre utgave.

Tidligere var IFS de eneste som kunne utvikle tilpasninger til IFS-systemet. Med IFS Cloud har vi nå også mulighet til å bygge tilpasninger og være kundens egne utviklere. Vi vurderer endringer med et ‘evergreen’ syn. For å bevare et bærekraftig applikasjonsmiljø kan vi lage konfigurasjoner, lobbyer, rapporter, og benytte annen teknisk funksjonalitet i IFS uten å påvirke standard kode.

Vi er svært erfarne innen datamigrering og har ansatte som er pionerer innen området. Vi kan ta dine data og sørge for at de kommer til sin plass i IFS, enten det er et større prosjekt eller en mindre migrering.

Med vår erfaring med IFS Cloud vil det være lett for deg å komme i gang. Deres egne utviklere vil kunne få opplæring av oss til å løse tekniske oppgaver, eller vi kan fylle alle nødvendige roller. Vi kan også gi dere opplæring i håndtering av tilganger og oppsett av profil-/kontekst, slik at dere er i stand til å forme applikasjonen etter egne behov.

Vi jobber kontinuerlig med å utforske nye muligheter og har en god intern kultur for kunnskapsdeling.

Vi skal være blant de første til å tilegne oss kunnskap om ny teknologi!