Om oss

Gode råd, smarte løsninger

Align Consulting er et konsulentselskap som tilbyr funksjonelle og tekniske tjenester relatert til implementering og forbedring av IFS forretningssystemer

Selskapet er representert i Sverige og Norge, og består av prosjektledere, utviklere, arkitekter og spesialister innen logistikk, økonomi, HR, vedlikehold og produksjon. Vi jobber i tverrfaglige team for å øke verdien av kundens IFS løsning og tilknyttede systemer. Hos Align er de ansatte eiere, og er med på å ta viktige beslutninger – både med hensyn til strategiske valg og kundeoppdrag. Vår kultur er tillitbasert, hvor de ansatte er selvstendige lagspillere som hjelper hverandre når det trengs. Som selskap ønsker vi å være ledende innen fag og teknologi, og kontinuerlig utvikling prioriteres derfor høyt.

Hvordan er det å være aligner?

Vi samarbeider med noen av de mest spennende bedriftene i Norge og Sverige.

Våre kunder er blant Nordens ledende innen sin bransje og representert innen de fleste industrier.

Vi er stolte av våre kunder og prosjekter, les mer om våre kunder her;

Kundehistorier

Ledige stillinger - bli en del av vårt team

Hvem er vi?

Vi har en uformell, vennlig og romslig kultur med fleksible og stolte ansatte som lytter til kunden. Vi er alle kompromissløse med våre kunders beste!

Bli en av oss

Prosjektleder

Trives du med å sette deg inn i våre kunders behov og oversette dette inn i effektive prosjektleveranser? Er du en som kommuniserer godt og har gode samarbeidsevner og har erfaring fra konsulentrollen og gjennomføring av prosjekter innen ERP?

Utvikler

Er du en som trives med å sette deg inn i våre kunders tekniske behov og oversette dette inn i smarte tekniske leveranser. En som ofte blir beskrevet som logisk rask og en problemløser?