Om oss

Gode råd, smarte løsninger

Align Consulting er et konsulentselskap som leverer både funksjonelle og tekniske tjenester relatert til implementering og forbedring av forretningssystemer.

Selskapet har i dag 16 Alignere med inntil 30 års erfaring innen IFS, Microsoft Dynamics, SAP og Infor. Vi har spesialister innen logistikk, økonomi, vedlikehold og produksjon, og jobber ofte i små tverrfaglige team for å forbedre kundens digitale løsninger. Vi er opptatt av å bidra til gevinstrealisering, fornøyde brukere og økt kompetanse hos våre kunder.

Vi samarbeider med noen av de mest spennende bedriftene i Norge.

Mange av våre kunder er ledende innenfor sin bransje gjennom innovasjon og forretningsutvikling. Våre kunder er enten i ferd med å implementere IFS Applications eller har applikasjonen installert i drift. Vår oppgave er å sørge for at våre kunder blir mest mulig fornøyd med IFS Applications, og dermed styrker sin konkurransekraft.

Ledige stillinger - bli en del av vårt team

Hvem er vi?

Vi har en uformell, vennlig og romslig kultur med fleksible og stolte ansatte som lytter til kunden. Vi er alle kompromissløse med våre kunders beste!

Bli en av oss

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer?

Ingen spørsmål er for store eller for små – vi ser frem til en samtale med deg!

Våre verdier

Vi måler vår suksess i hvordan vi etterlever våre verdier.

Nysgjerrig – Vi er nysgjerrige overfor kunder, kolleger, nye forretningsmuligheter og ny teknologi. Vi søker alltid forbedring og vekst for våre kunder og oss selv. Vi tar selv initiativ til å konstant forbedre oss.

Ansvarlig – Vi tar ansvar for våre handlinger både når det går bra og dårlig. Vi lærer av våre feil og deler med andre. Ansvar innebærer å ta ansvar for seg selv og for hverandre. Vi er kompromissløse med kundens beste!

Respektfull – Vi behandler hverandre, våre samarbeidspartnere og våre kunder med respekt. Vi skal vise det i måten vi er på, behandler hverandre og snakker til hverandre. Vi spiller hverandre alltid gode!