Om oss

Gode råd, smarte løsninger

Align Consulting er et konsulentselskap som leverer både funksjonelle og tekniske tjenester relatert til implementering og forbedring av forretningssystemer.

Selskapet har i dag 16 Alignere med inntil 30 års erfaring innen IFS, Microsoft Dynamics, SAP og Infor. Vi har spesialister innen logistikk, økonomi, vedlikehold og produksjon, og jobber ofte i små tverrfaglige team for å forbedre kundens digitale løsninger. Vi er opptatt av å bidra til gevinstrealisering, fornøyde brukere og økt kompetanse hos våre kunder.

Vi samarbeider med noen av de mest spennende bedriftene i Norge.

Mange av våre kunder er ledende innenfor sin bransje gjennom innovasjon og forretningsutvikling. Våre kunder er enten i ferd med å implementere IFS Applications eller har applikasjonen installert i drift. Vår oppgave er å sørge for at våre kunder blir mest mulig fornøyd med IFS Applications, og dermed styrker sin konkurransekraft.

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer?

Ingen spørsmål er for store eller for små – vi ser frem til en samtale med deg!

Våre verdier

Vi måler vår suksess i hvordan vi etterlever våre verdier.

Nysgjerrig – Vi er nysgjerrige overfor kunder, kolleger, nye forretningsmuligheter og ny teknologi. Vi søker alltid forbedring og vekst for våre kunder og oss selv. Vi tar selv initiativ til å konstant forbedre oss.

Ansvarlig – Vi tar ansvar for våre handlinger både når det går bra og dårlig. Vi lærer av våre feil og deler med andre. Ansvar innebærer å ta ansvar for seg selv og for hverandre. Vi er kompromissløse med kundens beste!

Respektfull – Vi behandler hverandre, våre samarbeidspartnere og våre kunder med respekt. Vi skal vise det i måten vi er på, behandler hverandre og snakker til hverandre. Vi spiller hverandre alltid gode!