Bli en av oss

Hvorfor jobbe i Align

Vi er en arbeidsplass hvor kollegene er venner som stiller opp og hjelper hverandre når det trengs.

Vi har en uformell, vennlig og romslig kultur med fleksible og stolte ansatte som lytter til kunden. Vi er alle kompromissløse med våre kunders beste! Kundene er noen av Norges største selskaper på tvers av ulike bransjer, både i privat og offentlig sektor. Det gir varierte og spennende arbeidsoppgaver.

Aleksandra – Senior Rådgiver

«Mitt første møte med Align var under et større prosjekt hvor Align var leid inn som en av aktørene. Selv jobbet jeg i et annet firma på denne tiden. Jeg fikk veldig god kontakt med konsulentene fra Align, og ble imponert over deres kunnskap og profesjonalitet. Kundens beste var styrende for hver eneste beslutning de tok, selv om dette innebar å utfordre kundens egne ønsker. Basert på erfaringen med Align som samarbeidspartner i dette prosjektet, tok jeg kontakt med daglig leder i Align for å høre mer om selskapet. Her ble jeg presentert for Align-kulturen og jeg falt for Aligns fokus på ansattes trivsel, ærlighet og respekt.

Jeg er overbevist om at dette er den perfekte arbeidsplassen for meg. Her jobber veldig ulike mennesker med ulik bakgrunn, ulik kompetanse og i ulike livssituasjoner. Likevel er vi som en nært knyttet gjeng med venner, som sammen jobber for å drive Align videre basert på våre kjerneverdier. Her blir ikke videreutvikling og kompetanseøkning bare akseptert, men oppmuntret. Her har man påvirkningskraft og man blir sett og hørt. Vi har interessante prosjekter, store kunder og stor mulighet for å videreutvikle egen kompetanse. Selv føler jeg meg privilegert og stolt som får jobbe med så dyktige mennesker, i et selskap hvor ærlighet, nysgjerrighet og respekt settes høyt.»

Ledige stillinger - bli en del av vårt team

Vi søker etter deg som er kompromissløs med kundens beste og ønsker å tilhøre en gruppe som tenker det samme som deg.

Vi er alltid på utkikk etter flere talenter

Har du lyst til å bli del av Align-teamet? Vi er stadig på jakt etter mennesker som passer følgende profil:
  • Faglig nysgjerrig og engasjert
  • Blir motivert av å initiere endring og skape verdi
  • Relasjonsfokusert og løsningsorientert
  • Forretningsforståelse og ønsker å jobbe i krysningspunktet mellom IT og forretning

 

Dersom dette passer din profil, send oss en åpen søknad. Vi vurderer kandidater fortløpende.