Forretningsrådgiver

Har du erfaring med ERP-systemer og kanskje fremfor alt IFS Applications eller IFS Cloud. Ønsker du å jobbe med senior rådgivere som motiveres av å skape verdi og være med på å bygge et selskap som støtter suksessfulle bedrifter?

Som forretningsrådgiver jobber du i grenseskillet mellom teknologi og forretning, og bistår våre kunder i å gjøres deres utfordringer om til muligheter. Vi er kompromissløse med våre kunders beste, og søker derfor alltid etter de beste løsningene.

Hva kan du bli en viktig del av? 

Hos Align er de ansatte med på å ta viktige beslutninger – både med hensyn til strategiske valg og kundeoppdrag. Som selskap ønsker vi å være ledende innen fag og teknologi og kontinuerlig utvikling prioriteres derfor høyt. 

Vår kultur er tillitsbasert, hvor de ansatte er selvstendige lagspillere som hjelper hverandre når det trengs. Alignkulturen er vår identitet, den binder oss sammen. Våre verdier skal gjenspeiles i alt vi gjør og i all kommunikasjon Å skape tillit gjør vi ved å ha fokus på å bygge relasjoner og ha respekt, være åpne og transparente og dele kompetanse. Resten er en konsekvens av dette.    

Å være en del av et lag, innebærer at du hos oss har kollegaer som støtter hverandre. Til tross for at man jobber selvstendig er du en del av et sterkt felleskap som sammen ønsker at alle skal ha det best mulig og lykkes med det de gjør. Du vil alltid vite at du har en «wing man», kollegaer som støtter deg i tykt og tynt. 

Hos oss oppfordres det til, prioriteres og settes pris på egenutvikling.  Enten man ønsker å utvikle seg innen samme området eller søker nye utfordringer, så tas det imot med åpne armer og verdsettes. Dette driver oss fremover innen både teknologi og fag.  

Hva vil du gjøre hos oss? 
  • Videreutvikle og optimalisere våre kunders bruk av IFS forretningssystemer  
  • Legge til rette for at Align blir kundens betrodde partner ved å alltid være kompromissløs med våre kunders beste 
  • Videreutvikle Align

 

Hvem er du? 

Du trives med å sette deg inn i våre kunders behov og oversette dette til effektive løsninger. Du kommuniserer godt og har gode samarbeidsevner. Du har erfaring med ERP og kjenner godt til fagområdet økonomi, vedlikehold eller SCM.  

Du er en selvstendig lagspiller. Du trives med fleksibilitet og frihet under ansvar. Du er nysgjerrig på kunder, fag og teknologi.  

Synes du dette virker interessant hører vi gjerne fra deg. 

Kontakt gjerne en av våre ansatte for å høre mer om hvordan det er å være en Aligner, det er de som vet det best. 

Se vår hjemmeside www.alignconsulting.no/alignerne/ for kontaktinformasjon