Blåtur 2022 – Barcelona


Align-kulturen er vår identitet og den binder oss sammen. Våre verdier skal gjenspeiles i alt vi gjør, i all kommunikasjon; internt og eksternt. En viktig del av strategien for å forsterke kulturen vår er at vi en gang pr år samles i en ut i det blå tur. Konseptet er at noen ansatte får ansvar for å ta med resten av selskapet på en tur ut i det ukjente. Datoene er satt, alt annet er i det blå.

Hvorfor blåtur? Vi mennesker søker enda mere sammen når vi skal møte det ukjente. På den måten skaper vi bedre relasjoner og felles minner som vi ikke hadde fått til på kontoret.

En spent gjeng møttes på Gardermoen torsdag 15 september. Det var mye som skulle feires denne helgen. En søster i Sverige var født og det var 10 år siden Align Consulting AS ble etablert. Årets reisemål: Barcelona!

Det ble noen fantastiske dager i Spania som fremdeles hadde ute-termostaten på >23 grader. Cava-smaking og omvisning på Codorniu, middag i Sitges, rebusløp i Barcelonas gater, fotballkamp på Camp Nou, avslapping på stranden og timer ved poolen.

Mengder av uforglemmelige minner ble skapt. For en gjeng! 😍

Med et ytterligere styrket fellesskap er vi klare til å møte og påvirke fremtiden. Ti nye år har begynt. Sammen🧡🧡

Energi, glede, samhold, fremtidstro!