Christian – en ener i sitt fag, og med et engasjement og driv som de fleste kan misunne han!


Møt Christian Tidemann. Mannen som alltid har ett smil og en kjapp replikk på lur, og som med sitt engasjement og driv har han vært en viktig ressurs i etableringen av Align. Men hvem er han? 

 

Bakgrunn/karriere  

Jeg er født og oppvokst i Drammen, og bor i dag i mitt barndomshjem på Konnerud sammen med kona Tina og datteren min Ulrikke.  

Min utdannelse er bachelor i Økonomi og administrasjon med spesialisering i Logistikk fra BI. Etter utdannelsen begynte jeg å jobbe i IFS Scandinavia. Der jobbet jeg i 4 år, før jeg i 2012 var med å etablere Align Consulting.  

Min bestefar var i sin tid med på å etablere IFS Norge, bla sammen med kollega Trygve. Litt morsomt at min karriere startet i IFS, og at jeg selv var med å etablere et selskap sammen med en av bestefar sine kollegaer.  

 

Tre ord som beskriver deg? 

Positiv. Er stort sett positiv til det meste som dukker opp og er glad i nye utfordringer.  

Reflektert. Er analytisk og tenker igjennom det meste jeg gjør før jeg handler, uansett om det er en problemstilling på jobb eller bestilling av ferie.  

Sosial. Trives godt sammen med gode kolleger, både med å jobbe i team, på fredagspils eller på blåtur 

 

Hvordan er en typisk arbeidshverdag? 

En typisk arbeidsdag nå om dagen er ganske hektisk, men veldig morsom. Jeg er A menneske, så liker å komme tidlig i gang, før dagen går slag i slag med mye kundemøter. Jeg er løsningsarkitekt i et IFS Cloud oppgraderingsprosjekt, der vi nå holder på å designe nye løsninger og prosesser i et fusjonert selskap. Krevende og lange dager, men gøy! 

 

Trekk frem et stort høydepunkt i karrieren? 

Mitt desiderte høydepunkt er etableringen av Align. Det at jeg turte å ta steget, ikke minst at jeg fikk muligheten til å bli med. Å starte opp noe nytt har alltid vært en drøm jeg har hatt i bakhodet, men muligheten kom mye tidligere enn jeg hadde forestilt meg og jeg angrer ikke ett sekund! 

 

Hva er det beste med å jobbe i Align? 

Det beste synes jeg er friheten vi har og det å kunne være med å påvirke oppdrag og egen hverdag. Vi har enormt mange spennende og prosjekter, og det er ekstremt givende å sitte på kundens side.  

Så setter jeg veldig pris på det kollegiale. Vi er en bra gjeng og godt miljø, som har mye gøy sammen utover det å jobbe. Den årlige blåturen, lønningspils, sosiale arrangementer som for eksempel curling og bilcross er ting jeg setter pris på. Også er vi en gjeng som verdsetter god mat og vin! 

 

«Hverdagslykken for meg er tid med familien!» 

 

Hva er hverdagslykke for deg? 

Hverdagslykke er for meg er tid med familien, min bedre halvdel Tina og Ulrikke.  

 

Hva foretrekker du å gjøre etter jobb? 

Etter jobb er det tid med familien, og hverdagslige gjøremål som lekser og oppfølging fritidsaktiviteter med Ulrikke. Så er jeg veldig glad i å sykle og å både gå og stå på ski. Vi har tilgang på hytte på Geilo, et sted vi prøver å benytte så ofte som mulig.  

Også mat og vin da, enten hjemme eller ute. Jeg er glad i å lage mat, stortrives på kjøkkenet og å invitere til sosiale lag. 

 

Hvis du hadde hatt en ekstra dag i uken, hvordan hadde du brukt den? 

Hadde jeg hatt en dag ekstra i uken hadde jeg definitivt brukt den til å gjøre mer av det jeg liker å gjøre etter jobb; Langhelg på fjellet, mer ski, mer sykkel og mer mat og vin!