Glava har implementert IFS Applications 10 i samarbeid med Align

GLAVA® er et kompetansemiljø som består av merkevarene Glava Isolasjon, Weber og Gyproc. GLAVA® har 500 ansatte, en omsetning på 2,4 milliarder kroner og egne produksjonsenheter i Norge. GLAVA® eies av det franske industrikonsernet Saint-Gobain, en verdensledende totalleverandør av byggevarer med stor vekt på innovasjon.

Glava Isolasjon benytter IFS Applications for å støtte sine salg- og logistikkprosesser samt økonomistyring. Det siste året har de gjennomført en implementering av IFS Applications 10 for å erstatte tidligere IFS-løsning. Align har vært hovedansvarlig for etablering av ny IFS-løsning og migrering fra gammelt system. Align har deltatt med prosjektleder, løsningsarkitekt, logistikk-, økonomi og tekniske fagpersoner.

«Vi har nå nylig gjennomført en vellykket ERP oppgradering av IFS versjon 7.5 til versjon 10.0. Vi gikk i drift med helt nytt oppsett uten problemer. Align har deltatt gjennom alle faser av prosjektet og virkelig fremstått som en partner i denne reisen. Align har dyktige og erfarne konsulenter som sammen med oss i GLAVA® har fått til et samspill hvor løsnings-, prosjektleder- og forretningsprosess kompetanse har vært nøkkelfaktorer for å skape en suksess.»

Håkon Kvåle, IT-direktør GLAVA®

Leveranseansvarlig | Prosjektleder

Kontakt Nora