Välkommen till oss på Align, Anna!


Vårt senaste tillskott Anna Starkman kommer att mjukstarta på Align. Innan sommaren ska hon nämligen endast göra ett några dagar långt analysarbete hos en för henne välkänd kund, som hon dock aldrig tidigare samarbetat med. Därefter väntar en lång och skön ledighet innan hon drar igång Alignmotorn på alla cylindrar den 1 september.

 

Vem är då detta förtroendeingivande nyförvärv? Och varför börjar hon på Align? Med insikten att ”det vet hon nog bäst själv” kommer hennes summering här:

Jag är systemvetare i grunden och som värmlänning valde jag att studera på Universitetet i Karlstad. Efter examen bar det av till Stockholm där ett traineeprogram på Intentia väntade. Där spenderade jag 13 lärorika år i olika roller, med många stora företag, i kundnära roller i implementationsprojekt.

År 2011 fick jag sedan kontakt med Per Aronsson som då var regionchef på IFS i Stockholm. Han anställde mig som projektledare i sitt team. På IFS har jag sedan spenderat de sista 11 åren inom olika delar av verksamheten, varav de sista sju åren inom presale-organisationen. Där har jag haft roller med olika ansvar, senast som chef för en del av presale-teamet.

Min nyfikenhet kombinerat med det stora förtroende jag fått av mina företag och chefer har gett mig möjligheten att under alla år utveckla mig och min kompetens. Från trainee med tekniska uppdrag, via projektledarroller till att bli ansvarig för komplexa säljcase, sedermera som chef och därtill senior rådgivare. Jag är väldigt tacksam för detta.

Parallellt med arbete och karriär har jag alltid prioriterat min familj. Jag har idag två tonårsdöttrar och en hund som jag spenderar mycket tid tillsammans med, både hemma på Lidingö och på landet som självklart ligger i Värmland. Bägge våra hus har jag och min man varit med och ritat, designat och till stor del även byggt själva.

Ser fram emot att med Align fortsätta arbeta nära kunder och samarbetspartners i olika roller och sammanhang. Detta att jobba tätt ihop med kund, helst på kundens sida och där bidra till deras framgång över tid, lockar mig verkligen. Kombinationen av att få göra just det, och att såhär i bolagets uppstartsfas få vara med och finslipa och justera in den fina kultur som redan etablerats, känns väldigt stimulerande.”

 

Anna spenderade drygt tre år med Per som ledare på IFS när det begav sig. Vi får se om hon får ordning på honom denna gång när hon nu ger honom den mytomspunna andra chansen. Oavsett det är vi säkra på att Anna kommer att göra stordåd som senior rådgivare, och därtill bidra till en sund, varm och proffsig kultur på Align.

 

Varmt välkommen till oss, Anna!