Kundens partner

Align er kundens partner. Hva mener vi med det? 

Kunden er alfa og omega. Det sier alle. Vi også!  

Vi i Align er på din, kundens, side i langsiktige samarbeidsrelasjoner. Vi er en kontinuerlig støtte for deg. I medvind og motvind. Noen å stole på. Noen å lene seg på. Det er da vi gjør best for oss 

Alle våre dyktige kolleger rundt om i IFS sitt økosystem hjelper kundene mot ulike mål. På forskjellige måter. Det er her vi mener at vi skiller oss ut, ved at vi alltid vil være på kundens side.  

Men hva  vil det si å være kundens partner? 

Å være kundens partner betyr ganske enkelt at vi foretrekker å hjelpe deg, kjære kunde, på din side. Det vil si at vi bidrar til å øke kompetansen i mottaksapparatet og støtter organisasjonen din i arbeidet med å maksimere fortjenesten av ERP-implementeringen. Både med tanke på strategiske råd og applikasjonsrådgivning og utvikling 

Ingen sensasjon kanskje. Så hva skiller oss fra andre? 

De fleste av våre bransjekollegaene er først og fremst er IFS sine offisielle implementeringspartnere. Ikke din. Det er viktig for deg å ha IFS eller en offisiell IFS-partner, som du vil kjøpe lisensene dine fra, og kanskje til og med din første implementering. 

Som kundes partner hjelper vi i Align deg, kunden, gjennom hele reisen. I den grad du selv ønsker. Du kjenner din virksomheten din best. Men kanskje du og dine viktigste ressurser er opptatt? Kanskje ERP-prosjekter ikke er noe du ofte er involvert i? Kanskje ønsker du strategiske, uavhengige råd i ledersituasjonen? Eller operativ, hands on-assistanse i den daglige driften? Eller du ganske enkelt ønsker å få et uavhengig råd?  

Begynner du å se forskjellen? 

La oss se på dette med prosjekter. Med vår erfaring kan vi hjelpe deg, og faktisk også din IFS-partner, ved å sikre at du blir en enda bedre mottaker av den nye applikasjonsløsningen. Hva bør du vurdere i form av forberedelser? Tester? Prosjektledelse? Løsningsstyring? Hvordan bør organisasjonen din på teknologisiden se ut for å håndtere nye oppdateringer? 

Siden måten å jobbe på har endret seg drastisk i forbindelse med den nyeste IFS-versjonen, IFS Cloud, er det nå enda mer verdsatt enn før at vi kan øke mottakerkompetansen. Vi styrker selvtilliten din og gjør deg trygg. IFS får også i oss en partner som de vet har gjort dette før. Også de kan være tryggere.  

Den nyeste versjonen, IFS Cloud, åpner opp for flere samarbeidsmuligheter. Med mulighet for å inludere mange forskjellige partnere. Det er svært sannsynlig at du i fremtiden stadig oftere vil samarbeide med flere aktører i prosjekter. Og kanskje til og med i den daglige driften. Alt er opp til deg. IFS Cloud gjør at du i enda større grad enn før involverer de partnerne DU ønsker.  

Vi i Align ønsker å jobbe med deg hvis både du og vi er overbevist om at vi kan gjøre en positiv forskjell. At investeringen av vår tid bidrar til din suksess. Vi tar derimot ikke på oss oppdrag om vi ikke har kapasitet nok til å virkelig kunne legge energi og gnist i det. Hvis du og vi kan krysse av for at dette er tilfelle, vel, så går vi for det! Helhjertet.  

La du også merke til at vi skrev ordet uavhengig? Kundens uavhengige partner? 

Det er riktig. Vi elsker IFS  Cloud og IFS Applications. Det er til og med slik at vi kun jobber med løsninger i og rundt IFS. Dermimot har vi ikke et bånd som gjør at vi som selskap har andre forpliktelser enn å legge hundre prosent vekt på å gi de riktige rådene og være kompromissløse med kundens beste. Som kundens uavhengige partner. 

 Vi jobber hardt for at du som kunde skal få lyst til å jobbe med oss. Helt uten magi. Kjernen i saken er at vi er virkelig senior konsulenter. Enda viktigere er våre verdier. Våre ansatte streber etter å etterleve våre verdier til det fulle. Nysgjerrighet, Respekt og Ansvar.  

Vi ønsker, og kan, samarbeide godt med alle. Kunder, bransjekolleger, leverandører, IFS og IFS’ partnere. Vår fremste interesse er at det skal gå bra for kundene våre og at de skal nå sine mål. Når vi jobber på kundens side, har vi ikke behov for å gjøre det ekstra vanskelig for kundens andre partnere. Tvert imot. Vi hjelper gjerne kunden med å stille det ene riktige spørsmålet til en leverandør, i stedet for fem unødvendige. I tillegg henviser vi mer enn gjerne til andre aktører når vi tror at du får bedre støtte av dem. For vi er overbevist om at du setter mest pris på rådene våre hvis du ser at vi virkelig tenker på din suksess. At vi optimaliserer for deg. 

 

Her finner du en beskrivelse av hva som styrer vår hverdag: Våre verdier 

Du kan lese mer om våre erfarne medarbeidere her: Aligners 

Hvis du har spørsmål om IFS, som selskap eller forretningssystem, finner du en kort beskrivelse via lenken.